Garanti​

- Op til 12 års garanti på Lakkonservering

Hos Universal Bilpleje kan vi som noget nyt tilbyde vores kunder henholdsvis 8 eller 12 års glans garanti på Deres lak.


UNIVERSAL BILPLEJE kan nu tilbyde Cartec Lakkonservering med helt op til 12 års glansgaranti på biler. Garantien følger biler uanset ejerskift.
Dette er helt uden konkurrence

Danmarks bedste garantiordning!

Garantien og produkterne der anvendes, er helt nye og udviklet af Cartec fabrikken i Holland, som for ca. 2 år siden begyndte at markedsføre konceptet, først i Holland og i dag sælges konceptet til udvalgte bilplejecentre i hele Europa.

Lakkonverserings-produkterne som anvendes, består af 2 produkter, som Cartec fabrikken i Holland har udviklet igennem de sidste 3-4 år.

Lakkonverserings-produkterne er udviklet til at holde meget længe og give en meget flot glans på bilen. Det er ligeledes Cartec Holland der har udviklet faste retningslinier for garantisystemet, og det er kun professionelle bilplejecentre der må udføre arbejdet. I Storkøbenhavn er det Universal Bilpleje der udfører arbejdet.

Garanti for veludført arbejde

Vi garantere for, at det stykke arbejde vi udfører på Deres bil bliver udført af branchens mest professionelle og kompetente medarbejdere. Vi har indgået partnerskab med flere anerkendte leverandører af bl.a. bilplejeprodukter, samt dæk og fælge, for også her at garantere Dem, at vi lever op til Deres forventninger med hensyn til rådgivning, holdbarhed, samt slutfinish.

Disse retningslinier er fundamentet i vores forretningspolitik, som samtidig sikre Dem, som kunde den bedst tænkelige kvalitet og service når snakken falder på bilpleje, alt i alt, en kvalitet og service De ikke kan købe bedre andre steder, og det er Universal Bilpleje.​

Lange behandlingsintervaller

En helt ny bil der får en Cartec Lakkonversering (max 4 uger fra første reg. dato) skal først have den næste behandling efter 1½ år og derefter genbehandles hvert 1½ år.

Ældre biler

Biler indtil 5 år gamle kan komme med i garantien og, også her vil behandlingsintervallerne være hvert 1½ år fra starten. Det gælder for dette, som for det meste andet her på jorden, at jo før det gøres, des bedre er det for bilen og en brugt bil kan da også være så medtaget, at den ikke kan komme med i garantiordningen.

Miljøvenlig lakkonservering

Et af de vigtigste argumenter for at få sin bil Lakkonserveret, er naturligvis glæden ved en velholdt lak. Men derudover er de nye og mere miljøvenlige lakker blevet blødere og mere modtagelige for syreregn, solens ultraviolette stråler, trafikfilm m.m.. Jo glattere og blankere lakken holdes, jo mere modstandsdygtig er den. Har lakken ridser fra vaskehallen, trafikfilm eller andre urenheder , vil dette blive fjernet før Cartec lakkonverseringen, således at lakken er helt ren og klar inden lakkonverseringen påføres.

Ring og aftal tid til Deres bil.

Vi ønsker Dem velkommen som kunde i vores forretning.

Ring eller skriv til os for et uforpligtende og gratis tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Universal Bilpleje

Prags Boulevard 59, 2300 København S

Telefon: 32 54 45 14 • E-mail: info@universal-bilpleje.dk