Indvendig

Indvendig behandling af Citroën Zantia fra 1997.​

Sæder

Sæderne bliver kemisk dybderenset. Resultatet bliver, at sæderne kommer til at fremstå i den bedst mulige stand. Når sæderne er blevet renset så grundigt, er det vigtigt, at de får en behandling, således at snavs og uheld med kaffe, is, sodavand og lignende ikke trænger ind og giver misfarvninger, derfor giver vi sæderne en CARTEC imprægnering. Er sæderne af læder behandles med et specielt CARTEC produkt, kun til læder.

Loft

Dørsider og loft rengøres på bedst mulige måde, alt efter om det er stof eller vinyl, således at evt. pletter og misfarvning forsvinder. Er dørsiderne af læder, behandles med et specielt CARTEC produkt kun til læder.

Bagagerum og måtter

De fleste måtter i dagens biler kan ikke komme ud for at blive vasket. Derfor er det nødvendigt at have det rigtige værktøj, således at f.eks. hundehår og dybtliggende snavs kommer væk.

Instrumentbord

Instrumentbord, gearkonsol, rat og lignende bliver rengjort på sådan en måde at man tror, at bilen er ny! Og hvis det er nødvendigt, bruges et specielt CARTEC produkt for at genskabe den originale farve.

Dårlig lugt

Dårlig lugt efter f.eks. hund og røg fjernes effektivt med en specielt udviklet maskine der dræber lugtbakterier. Askebægre tages ud og rengøres, således at alle gener efter en rygerbil forsvinder. Og selvfølgelig pudses alle ruderne.

Ring eller skriv til os for et uforpligtende og gratis tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Universal Bilpleje

Prags Boulevard 59, 2300 København S

Telefon: 32 54 45 14 • E-mail: info@universal-bilpleje.dk